Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Функціональність і місткість ліжок

Як вибрати зручне і просторе ліжко.

Ліжко - важливий елемент меблів у кожному домі. Його вибір є відповідальним рішенням в житті, оскільки на ньому щодня доводиться проводити мінімум близько восьми годин, і продуктивність наступного дня в сукупності із загальним настроєм буде грати безпосередню роль у вашому розпорядку дня.

Види, місткість і функціональність

Якщо коротко, то для виробництва ліжок використовують:

  • масив дерева;
  • ДСП або ЛДСП;
  • метал.

Бувають односпальні, півтораспальні і двоспальні ліжка, які відрізняються одне від одного розміром. Вони мають однакову довжину, але різну ширину. Останні мають ширину від 160 см і вище. Звичайно, цей варіант найоптимальніший, воно зручне як для одного, так і для двох людей. Однак у нього є і мінус - займає надто багато місця, в невеликій кімнаті це буде суттєвою проблемою.

Це завдання буде вирішене, якщо купити меблі з додатковими функціями: висувними ящиками (для їх висунення повинно вистачати місця) або підйомним механізмом. Вони дозволяють не займати місце в кімнаті зайвими шафами, комодами і т. д. Рекомендуємо вам купувати з ящиками по всьому периметру, так буде набагато більше відділень і доступу до них. Такі ліжка дозволяють створити в спальні порядок. Можна буде зберігати постільне приладдя.

Якщо у вас невелика кімната, то ліжко варто поставити перпендикулярно до вікна і в голови до стіни, так ви збережете багато місця і зможете поставити інші потрібні вам меблі.

купить кровать двуспальную купить кровать двуспальную купить кровать двуспальную

Ноу-хау

На сьогоднішній день виробництво ліжок вийшло на новий рівень, з'явилися цікаві новаторські рішення. Багато з них допомагають звільнити зайве місце в кімнаті. У побут починають входити ліжка-шафи, які управляються інтерактивним пультом. Існує також більш екзотичне ложе, наприклад, з вбудованим телевізором, світлодіодним лампою і аудіосистемою. Це буде відмінним варіантом для маленьких кімнат.

Розмір

Підбираючи ліжко за розміром, потрібно спиратися на індивідуальний габарити людини. Довжина підбирається по зросту - плюс 15-20 см, щоб ноги не звисали. А ширину вибирають більше виходячи з того, комфортно і просторо людині і чи вписується ліжко в кімнату. Також дуже важлива її висота, особливо для літніх людей або тих, у кого є проблема з хребтом. Для більших людей ліжка і пошиття постільної білизни роблять на замовлення. Зараз це не проблема.

Якщо у вас з'явилося бажання купити ліжко двоспальне ви можете дізнатися більш детальну інформацію на нашому сайті. Фахівці оперативно і в розгорнутому вигляді проконсультують вас, допоможуть зробити правильний і вигідний вибір і підібрати товар по особистим уподобанням.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: